top of page

DIENSTEN

ADMINISTRATIE & BOEKHOUDING

Het vakkundig onderhouden van uw administratie en boekhouding.
 

U als ondernemer heeft veelal geen tijd om uw eigen administratie te voeren, dan kunt u dit geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Wij zorgen dan dat uw administratie op juiste manier wordt verwerkt conform geldende wetgeving.

SALARISADMINISTRATIE

Het vakkundig onderhouden van uw salarisadministratie.
 

Voor ondernemingen verzorgt Toker Administratie & Belastingadvies de complete salarisadministratie. Van het versturen van de maandelijkse salarisspecificaties en de jaaropgave voor werknemers tot periodiek aanleveren van gegevens aan u pensioenverzekeraar en cumulatieve overzichten die u als werkgever nodig hebt. Ook hebben wij veel ervaring met het opstellen van arbeidscontracten. Zo kunnen we u adviseren over de salarishoogte van medewerkers en helpen we u met het berekenen van de “kosten per medewerker”, zodat u precies weet hoeveel u kwijt bent aan personeelskosten.

FISCALE DIENSTVERLENING
Het tijdig en op de juiste manier indienen van al uw aangiftes.

Belastingaangifte doen kan tijdrovend en complex zijn. Toker Administratie & Belastingadvies is op de hoogte van de laatste fiscale wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat uw belastingaangifte tijdig en op de juiste manier wordt gedaan. U kunt bij ons terecht voor volgende belastingaangiften:

  • inkomstenbelasting voor ondernemers

  • vennootschapsbelasting

  • omzetbelasting

  • loonbelasting

  • dividendbelasting

Bezwaar- en beroepschriften
In sommige gevallen kan het zijn dat u het niet eens bent met een beslissing van de Belastingdienst. Wij kunnen dan de correspondentie met de Belastingdienst voor u verzorgen. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvragen van uitstel of het opstellen van een bezwaar- en beroepschrift.

JAARREKENING

Het opstellen van uw jaarrekeningen in een heldere en begrijpelijke taal.


 

Bij Toker Administratie & Belastingadvies stellen we uw jaarrekening op in heldere en begrijpelijke taal. Daarnaast bespreken we de jaarrekening altijd persoonlijk met u, zodat we zeker weten dat u precies weet hoe uw onderneming er financieel voor staat.

ADVISERING

Persoonlijk en onafhankelijk advies.
 

Wij kunnen u onder andere adviseren over:
 

  • Financiële en juridische bedrijfsstructuur

  • Starten van een nieuwe onderneming

  • Financieren en investeren

  • Overname, verkoop en bedrijfsopvolging

  • Fiscale wetten, regels en maatregelen

CONTACT

010 741 0 112

Laan op Zuid 75

3072 DB

Rotterdam

bottom of page